...

TV in termijnen betalen zonder BKR

door | nov 30, 2019 | Geld lenen zonder BKR, Leningen

Bij veel televisie aanbieders is het voortaan mogelijk om je nieuwe TV in termijn betalen zonder BKR toetsing. Dit wordt ook TV gespreid betalen zonder BKR genoemd. Hierbij is het belangrijkste natuurlijk dat er niet naar de kredietwaardigheid wordt gekeken. Ook met een negatieve codering is het dan ook mogelijk om een televisie aan te schaffen. Geld lenen zonder BKR wordt steeds populairder.
Lenen zonder papierwerk
 • Zonder BKR check
 • Geen papierwerk
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Mini-leningen tot €1.500,-
 • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

Krediet groep nederland
Lenen zonder papierwerk
 • Zonder BKR check
 • Geen papierwerk
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Mini-leningen tot €1.500,-
 • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

tv in termijnen betalen zonder bkr

Een TV op afbetaling zonder BKR toetsing is natuurlijk niet helemaal zonder risico’s. Je zult namelijk zelf in moeten schatten of je aan de gestelde betalingsverplichtingen kunt voldoen. Indien dit niet het geval is kun je te maken krijgen met incasso diensten. Het is dan ook verstandig om jezelf eerst goed in te lezen voordat je de keuze maakt voor een TV op afbetaling zonder BKR toetsing kopen.

Hoe werkt een TV op afbetaling zonder BKR toetsing?

Een TV kopen op afbetaling zonder BKR check bestaat zoals de naam eigenlijk al zegt uit twee delen. Je koopt namelijk een TV waarvan je aanschafbedrag niet in één keer betaald. Je betaalt zelfs vaak helemaal niets. Een groot voordeel is dan ook dat je direct kunt genieten van je nieuwe 4K beeldscherm.

Daarnaast wordt er geen BKR toetsing gehanteerd waardoor ook mensen met negatieve coderingen gebruik kunnen maken van deze financieringsvorm. Bij sommige aanbieders betaal je een rente over het openstaande bedrag. Echter zijn er ook aanbieders waarbij je expliciet kunt kiezen om je TV gespreid betalen zonder BKR in 3 termijnen zonder rente. Het aanbod verschilt waardoor het loont om te vergelijken. Een lening aanvragen? Zorg altijd dat je vergelijkt.

TV in termijnen betalen zonder BKR en de rente

Een TV betalen in termijnen betalen zonder BKR toetsing is niet altijd kosteloos, er kan namelijk rente in rekening gebracht worden. Deze rente staat in relatie met de gekozen looptijd, op deze termijnen zullen we zo terugkomen. Over het algemeen ligt de rente relatief hoog op televisies. Houd dan ook zeker rekening met een percentage dat varieert tussen de 10% en 20%.

Logischerwijs is het verstandig om voor de aanbieder te kiezen welke je de televisie biedt voor de laagste aanschafwaarde in combinatie met een lage rente.

TV op afbetaling zonder BKR toetsing kopen en de looptijd

Zoals we zeiden zijn de rente en looptijd tezamen niet onbelangrijk bij een televisie op afbetaling zonder BKR. We raden het je aan om een zo kort mogelijke looptijd te kiezen. De regel geldt namelijk als volgt, hoe korter de looptijd, hoe lager de totale rentekosten. De rente wordt namelijk maandelijks berekend over het openstaande bedrag.

Kies je voor de langste looptijd dan zul je merken dat de maandelijkse afbetaling inclusief rente zeer lag zal zijn. Echter zul je na een simpele rekensom merken dat je bij een lange looptijd vele malen meer rente hebt betaald. De meeste mensen kiezen dan ook om een TV op afbetaling zonder BKR toetsing kopen om deze vervolgens snel af te lossen.

Voor- en nadelen TV in termijnen betalen zonder BKR

Een TV in termijnen betalen zonder BKR check brengt logischerwijs een aantal voordelen met zich mee. Helaas ook een aantal nadelen. Om een weloverwogen keuze te maken hebben we hieronder de voor- en nadelen voor je opgesomd:

Voordelen

 • Je hoeft het hoge bedrag niet in één keer te betalen
 • Er wordt geen kredietwaardigheid check uitgevoerd
 • Je kunt direct genieten van je nieuwe beeldkwaliteit
 • Ook duurdere televisies zijn middels deze financieringsvorm te betalen

Nadelen

 • Je betaalt rente over het openstaande bedrag
 • Wanneer je je betalingsverplichting niet nakomt krijg je snel te maken met incasso
 • Betaalverplichting welke je gedurende de looptijd moet kunnen ophoesten
 • Betaal je gespreid over een lange periode kan je te maken krijgen met een kapotte televisie waarvoor je dan wel betaalt

TV leasen zonder BKR

Je nieuwe TV in termijnen betalen zonder BKR is zonder meer een mogelijkheid. Echter kiezen ook steeds meer mensen voor TV leasen zonder BKR. In tegenstelling tot de andere variant wordt deze financieringsvorm niet gezien als een lening maar als dienstenpakket die je afneemt. Hierdoor zal er geen kredietwaardigheidscheck plaatsvinden.

Kies je voor TV leasen zonder BKR dan is het slim om te onderzoeken of de televisie na de looptijd afgekocht kan worden. Vaak is de aanbieder namelijk nog eigenaar en huur je de TV als het ware. Na het betalen van een slottermijn wordt de TV in jouw eigendom gesteld.

Wellicht ook interessant:

Rebecca Nunez

Auteur

Mijn naam is Rebecca Nunez, ik schrijf dagelijks over producten in de financiële sector. Tevens ben ik zelf actief in de aandelenmarkt. Naast de functie van auteur draag ik de verantwoordelijkheid van eindredacteur op deze website.

Laatst geüpdatet op: nov 30, 2019 @ 21:14

Geld lenen zonder BKR

“Saldodipje is de enige aanbieder van mini leningen in Nederland. Het bedrijf heeft al meer dan 2 miljoen klanten mogen voorzien van krediet.”

– Rebecca Nunez | Product expert

1

Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★

8,7 / 10

Max. bedrag

€100 tot €500

Looptijd & JKP %

30 dagen

Gem. 6,17%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

2
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8,3 / 10

Max. bedrag

€500 tot €1.000

Looptijd & JKP %

45 dagen

Gem. 9,67%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

3
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

€1.100 tot €1.500

Looptijd & JKP %

62 dagen

Gem. 7,11%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Wellicht vind je dit ook interessant

Handige en actuele informatie tijdens je zoektocht naar de best passende kredietverstrekker.

Alternatieve leenvormen

Bekijk alternatieve leenvormen of vergelijk op basis van rentes, kenmerken en beoordelingen.