...

Wasmachine op afbetaling zonder BKR, alle mogelijkheden overzichtelijk op een rijtje

door | dec 1, 2019 | Geld lenen zonder BKR, Leningen

Een wasmachine kopen op afbetaling heeft een flinke vlucht genomen, je zult het zelf vast wel eens zijn tegengekomen. Er zijn vandaag de dag dan ook tal van aanbieders welke afbetalen of leasen als betaalmiddel accepteren. Voorbeelden van aanbieders zijn de Expert, Mediamarkt en BCC. Achteraf betalen en een betaling middels afbetaling kun je gemakkelijk regelen in de webshops van bovengenoemde retailers.
Lenen zonder papierwerk
 • Zonder BKR check
 • Geen papierwerk
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Mini-leningen tot €1.500,-
 • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

Krediet groep nederland
Lenen zonder papierwerk
 • Zonder BKR check
 • Geen papierwerk
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Mini-leningen tot €1.500,-
 • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

wasmachine op afbetaling

Maar is een wasmachine op afbetaling de beste financieringsmogelijkheid en hoe gaat het precies in zijn werk? Sommige mensen hebben bijvoorbeeld te maken met een negatieve BKR codering en zijn naarstig op zoek naar een wasmachine op afbetaling zonder BKR. Om wat meer duiding te geven aan de nieuwe financieringsmogelijkheden zullen we dit artikel hier volledig aan wijden. We bespreken de mogelijkheden en voor- en nadelen zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor een wasmachine op afbetaling.

Wasmachine kopen op afbetaling voor iedereen geschikt?

Een feit waar we helaas niet onderuit komen is dat een wasmachine kopen op afbetaling altijd duurder is dan in één keer de aanschafwaarde te betalen. Logisch natuurlijk, het grote bedrag wordt namelijk voor je voorgeschoten. Tijdens het afbetalen zal er een rentepercentage in rekening gebracht worden.

Schrik niet meteen van het woordje “rente”, je bent nu namelijk in de mogelijkheid om een duur product zoals een wasmachine gespreid te betalen. Hier betaal je dan ook een klein bedrag per maand extra voor, de rente.

Een wasmachine op afbetaling kopen is natuurlijk ook voor de verkoper een risico. Deze is namelijk ook niet 100% zeker dat je aan de betalingsverplichting kunt voldoen. Denk bijvoorbeeld maar is aan de kosten voor incassokantoren. Ook om deze reden wordt er een rentepercentage over het openstaande bedrag gehanteerd. Meer weten over geld lenen zonder BKR? Lees de actuele informatiegids.

Wasmachine op afbetaling zonder BKR

Om nog even terug te komen op de vraag; is wasmachine kopen op afbetaling voor iedereen geschikt? Nou niet voor iedereen. Deze manier van financieren wordt namelijk gezien als een lening en in de meeste gevallen worden aangemeld bij het Bureau Krediet Registratie.

Hier kan de aanbieder checken of je al bestaande betalingsverplichtingen of achterstanden hebt lopen. Vanuit dit register wordt vervolgens een besluit gemaakt.

Mensen met een negatieve codering zullen hoogstwaarschijnlijk moeten uitwijken naar een wasmachine op afbetaling zonder BKR. Ook is het goed om te weten dat bedragen boven de € 500,- worden aangemeld. Je kunt dan ook kiezen voor een goedkoper model en toch middels afbetaling betalen.

Wasmachine op afbetaling kopen is voortaan heel gemakkelijk

Een wasmachine kopen op afbetaling is vandaag de dag enorm eenvoudig, je regelt het dan ook gemakkelijk online. Deze financieringsmogelijkheid is met name interessant voor de huishoudens die in een keer voor onverwachte uitgaven komen te staan, de wasmachine is hier een typisch voorbeeld van.

Daarentegen kan de keuze voor een wasmachine kopen op afbetaling zonder BKR wat meer moeilijkheden opleveren. Dit heeft logischerwijs te maken met de negatieve codering waar je over beschikt. Desalniettemin zijn er aanbieders wie je wasmachine op afbetaling zonder rente aanbieden, ook wordt er geen check uitgevoerd bij het BKR. Echter kun je voor deze financieringsmogelijkheid vaak alleen terecht bij de wat kleinere online retailers.

Tevens is het goed om te weten dat je bij een wasmachine op afbetaling met BKR te maken kan krijgen met incassodiensten wanneer je niet aan je betalingsverplichtingen kunt voldoen. Lees snel nog even verder als je precies wilt weten hoe een wasmachine op afbetaling kopen precies in zijn werk gaat.

Hoe werkt een wasmachine kopen op afbetaling?

Een wasmachine kopen op afbetaling doe je natuurlijk niet zomaar, daar heb je over nagedacht. Allereerst natuurlijk over de vraag of je aan de maandelijkse betalingsverplichting kunt voldoen. Om een goed beeld te krijgen zullen we je uitleggen hoe een wasmachine op afbetaling precies in zijn werking gaat.

 1. Kies de wasmachine welke het past bij jouw wensen
 2. Vul het aanvraagformulier in
 3. Je zult per post of mail een offerte ontvangen met een renteaanbod
 4. Als je het aanbod wil accepteren stuur je deze terug met je handtekening
 5. Er zal contact met je worden opgenomen over de verzending of het ophalen
 6. Geniet onbezorgd van je nieuwe wasmachine

Goed om te weten is dat de grote retailers zoals Mediamarkt en BCC een tussenpersoon in de hand nemen. Deze zal het krediet verstrekken om een gespreide betaling mogelijk te maken. Partijen die je vaak ziet terugkomen zijn Wehkamp Finance B.V. en Santander Consumer Finance Benelux B.V.. In sommige gevallen kun je ook kiezen voor afterpay, echter is dit niet hetzelfde als afbetalen en zul je het gehele bedrag op een later tijdstip moeten voldoen.

Is een wasmachine op afbetaling kopen veilig?

Sommige mensen vragen zich af of de betreffende financieringsvorm wel helemaal veilig is. Wij kunne met zekerheid stellen dat bovengenoemde tussenpersonen betrouwbaar zijn. Deze zijn namelijk voorzien van een vergunning vanuit het AFM. Hiermee ben je volgens de wet bescherm tegen een aantal nadelige financiële gevolgen.

Een wasmachine kopen op afbetaling zonder BKR kan met wat minder zekerheid gepaard gaan. Zoek dan ook goed uit of de tussenpersoon waarmee de retailer samenwerkt beschikt over een AFM vergunning.

Daarnaast loop je natuurlijk het risico dat je niet aan de betalingsverplichting kunt voldoen, bij een wasmachine op afbetaling zonder BKR krijg je direct te maken met incasso. Met of zonder BKR toetsing, je zult moeten beschikken over en hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

In sommige gevallen zitten er nog wat extra handelingen verbonden aan deze financieringsvorm. Kies je bijvoorbeeld voor een wasmachine op afbetaling Mediamarkt dan heb een klantenkaart nodig.

Wasmachine op afbetaling zonder rente ook mogelijk?

Een wasmachine op afbetaling zonder rente wordt een hele moeilijke klus. De rente dient namelijk als verdiensten voor de retailer tijdens de afbetalingsperiode. Er is simpelweg geen enkele andere manier dan rente in rekening te brengen.

Wordt er echter wel gesteld dat je een wasmachine op afbetaling zonder rente kunt aanschaffen? Krab dan nog een keer goed achter je oor en onderzoek of deze claims wel echt kloppen. Vertrouw dit soort partijen niet te snel. We raden het je dan ook aan om voor een wasmachine op afbetaling Mediamarkt of een wasmachine op afbetaling BCC te kiezen.

Goedkope wasmachine op afbetaling

Helaas is het dus niet mogelijk om een wasmachine op afbetaling zonder rente aan te schaffen. Om in de totale kosten te snijden kun je natuurlijk kiezen voor een goedkoper model. Echter raden we je dit niet aan. Goedkopere modellen hebben namelijk sneller de kans om kapot te gaan.

Is dit het geval dan zijn de kosten voor onderhoud voor jou. Is het model helemaal niet meer te maken dan zul je de afgesproken termijnen nog steeds door betalen. Een goedkope wasmachine op afbetaling kan voor grote problemen zorgen.

Wasmachine op afbetaling mediamarkt zonder BKR

Wil je een wasmachine kopen op afbetaling zonder BKR? Dan is de Mediamarkt niet helemaal de juiste aanbieder. Zij zullen namelijk altijd een BKR check uitvoeren voordat er krediet wordt toegewezen. Hier maakt het dan ook niet uit of je een wasmachine van € 300,- of € 800,- afbetaald. Gelukkig zijn er nog wel andere retailers die iets flexibeler zijn.

Wasmachine op afbetaling BCC

De wasmachine op afbetaling BCC gaat iets anders in zijn werk dan de Mediamarkt. Bij deze retailer is het namelijk mogelijk om een wasmachine tot € 250,- te bestellen, ook met een negatieve codering. Er zal dan ook geen check worden uitgevoerd. Een duurder model aanschaffen? Dan zul je wel rekening moeten houden met de BKR check die wordt uitgevoerd.

Onder de € 250,- zullen er enkel wat vragen worden gesteld over je persoonlijke financiële situatie. Denk hierbij aan je inkomen en maandelijkse lasten. Je kunt bij BCC dus tot een maximaal bedrag van € 250,- in het krediet staan zonder BKR check.

Wellicht ook interessant:

Rebecca Nunez

Auteur

Mijn naam is Rebecca Nunez, ik schrijf dagelijks over producten in de financiële sector. Tevens ben ik zelf actief in de aandelenmarkt. Naast de functie van auteur draag ik de verantwoordelijkheid van eindredacteur op deze website.

Laatst geüpdatet op: dec 1, 2019 @ 16:59

Geld lenen zonder BKR

“Saldodipje is de enige aanbieder van mini leningen in Nederland. Het bedrijf heeft al meer dan 2 miljoen klanten mogen voorzien van krediet.”

– Rebecca Nunez | Product expert

1

Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★

8,7 / 10

Max. bedrag

€100 tot €500

Looptijd & JKP %

30 dagen

Gem. 6,17%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

2
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8,3 / 10

Max. bedrag

€500 tot €1.000

Looptijd & JKP %

45 dagen

Gem. 9,67%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

3
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

€1.100 tot €1.500

Looptijd & JKP %

62 dagen

Gem. 7,11%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Wellicht vind je dit ook interessant

Handige en actuele informatie tijdens je zoektocht naar de best passende kredietverstrekker.

Alternatieve leenvormen

Bekijk alternatieve leenvormen of vergelijk op basis van rentes, kenmerken en beoordelingen.