...

Laptop op afbetaling zonder BKR

door | nov 30, 2019 | Geld lenen zonder BKR, Leningen

Een goed functionerende en vooral snelle laptop is geen overbodige luxe. Het liefst heb je je eigen alles kunner zo snel mogelijk in huis. De prijs van laptops varieert sterk, in de meeste gevallen een stevig prijskaartje. Gelukkig is het voortaan mogelijk om de keuze te maken voor een laptop op afbetaling zonder BKR toetsing. Je hoeft het volledige bedrag niet in één keer te betalen en betaalt deze eenvoudig in termijn af.
Lenen zonder papierwerk
 • Zonder BKR check
 • Geen papierwerk
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Mini-leningen tot €1.500,-
 • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

Krediet groep nederland
Lenen zonder papierwerk
 • Zonder BKR check
 • Geen papierwerk
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Mini-leningen tot €1.500,-
 • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

laptop op afbetaling zonder bkr

In dit artikel zullen we je alles uitleggen over de laptop op afbetaling zonder BKR toetsing en de laptop leasen zonder BKR. Hier zit namelijk wel degelijk een verschil in. Particulier geld lenen zonder BKR kent wel wat risico’s. Lees snel mee en kom achter alle voor- en nadelen die een laptop afbetaling zonder BKR je te bieden heeft.

Hoe werkt een laptop op afbetaling zonder BKR toetsing?

Een laptop op afbetaling zonder BKR toetsing kan vrij gemakkelijk verlopen, echter komt het in de praktijk nog redelijk vaak voor dat sommigen wat moeilijkheden ervaren. We leggen je dan ook graag uit hoe dit precies in zijn werking gaat.

Je kiest er bij deze financieringsvorm als het ware voor dat een andere partij de aanschafwaarde voor je betaalt. Deze betaal je gedurende een termijn terug. We spreken hier over een gespreide betaling. Deze partij kan het bedrijf zijn waar je de laptop koopt zoals bijvoorbeeld BCC.

Tevens is het mogelijk om middels een derde partij je laptop te financiering. In dit geval spreken we over het kopen van een laptop met een lening.

Lees ook: studieschuld BKR

Laptop in termijnen betalen zonder BKR

In plaats van een laptop op afbetaling zonder BKR toetsing spreken velen ook over een laptop in termijnen betalen zonder BKR. Dit is ook zeker mogelijk bij een aantal aanbieders van laptops. Bij deze aanbieders krijg je de mogelijkheid om de aanschafwaarde gespreid te betalen.

Sommigen zullen wel een BKR toetsing uitvoeren, andere zullen enkel wat vragen stellen over je financiële situatie. Hierbij wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met de waarde van de laptop.

Blijf je onder de € 500,- dan zal er geen kredietwaardigheidstest worden uitgevoerd. Al met al hoeft een negatieve BKR codering niet te beteken dat je niet in aanmerking kunt komen voor het betalen in termijnen. Integendeel, je kunt in de meeste gevallen kiezen voor een termijn van 12, 24, 36 of 60 maanden.

Waar op te letten met gespreid betalen zonder BKR?

Goed om op te letten bij de keuze voor de looptijd van de termijnen is dat de waarde van de laptop aan het eind flink kan zijn gedaald. Er heeft namelijk afschrijving plaatsgevonden. Bedenk je ook dat de laptop gedurende de looptijd schade kan ondervinden.

Je kunt de laptop bijvoorbeeld laten vallen of intern vindt er een crash plaatst. Er zijn dan ook veel mensen die kiezen voor een model in de lage en midden prijsklasse. Denk hierbij aan een Acer of Toshiba waarbij de keuze voor een korte looptijd sterk is aangeraden.

Voor- en nadelen laptop in termijnen betalen zonder BKR

Je laptop in termijnen betalen zonder BKR registratie kent natuurlijk een aantal voordelen, zo ook een aantal nadelen. Natuurlijk is het grootste voordeel dat je iedere maand een klein bedrag van het totaal afbetaalt. Deze maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de rente en de gekozen looptijd. Bij een aantal aanbieders kun je voor een kleine 11 euro per maand al een laptop leasen zonder BKR tegen een waarde van € 500,-.

Een ander groot voordeel van een laptop op afbetaling zonder BKR toetsing is dat je direct aan de slag kunt met je nieuwe apparaat. Je zult de laptop direct opgestuurd krijgen, vaak kun je ‘m ook afhalen. Je hebt de laptop al in gebruik voordat je eerste betaling hebt verricht. Geen enkele klus hoeft dan ook te wachten.

Een nadeel van een laptop in termijnen betalen zonder BKR is dat de laptop gedurende de looptijd schade kan oplopen. Dit kun je het beste vergelijken met een mobiel telefoon abonnement waarbij je ook maandelijks je telefoon afbetaald. Laat je je telefoon kapot vallen? Dan zul je zelf een nieuwe moeten regelen.

Is dit het geval met je laptop en heb je geen garantie meer? Dan zul je de resterende looptijd betalen voor een kapotte laptop die je niet meer in gebruik hebt. Een ander nadeel is de rente die wordt gehanteerd, deze is relatief hoog. Het is dan ook slim om voor een zo kort mogelijke looptijd te kiezen. Hoe korter de looptijd, hoe lager de rentekosten.

Rente tijdens laptop op afbetaling zonder BKR

Zoals we je hebben hierboven al kort hadden verteld ligt de rente relatief hoog. Er zijn voortaan wel een hoop aanbieders die je een laptop afbetaling zonder BKR toetsing aanbieden.

Houd rekening met rentepercentages die variëren tussen de 10% en 20%. Dit is een fors percentage, weet dan ook goed waar je aan begint voordat je de daadwerkelijke keuze maakt voor een laptop leasen zonder BKR. Er wordt in sommige gevallen niet altijd rekening gehouden met je kredietwaardigheid. Koop niets waarvan je weet dat je het niet kunt terug betalen in de gekozen looptijd.

Voor- en nadelen laptop afbetaling zonder BKR

Een laptop gespreid betalen zonder BKR is natuurlijk voor iedereen aantrekkelijk. Er zitten dan ook een aantal voordelen aan verbonden die we zeker even met je willen delen:

 • Ga direct aan de slag met je nieuwe laptop
 • Betaal de totale waarde in kleine bedragen over een lange periode
 • Geen spaargeld nodig
 • Laptops in het hogere segment zijn binnen handbereik

Ondanks deze prachtige voordelen kunnen we ook een aantal nadelen benoemen die je op de koop moet toenemen.

 • Je betaalt rente over het openstaande bedrag
 • Wanneer je je betalingsverplichting niet nakomt krijg je snel te maken met incasso
 • Betaalverplichting welke je gedurende de looptijd moet kunnen ophoesten
 • Betaal je gespreid over een lange periode kan je te maken krijgen met een kapotte laptop waarvoor je dan wel betaalt

Het is ook mogelijk je BKR registratie te laten verwijderen. Lees je in en profiteer direct.

Wellicht ook interessant:

Rebecca Nunez

Auteur

Mijn naam is Rebecca Nunez, ik schrijf dagelijks over producten in de financiële sector. Tevens ben ik zelf actief in de aandelenmarkt. Naast de functie van auteur draag ik de verantwoordelijkheid van eindredacteur op deze website.

Laatst geüpdatet op: nov 30, 2019 @ 19:58

Geld lenen zonder BKR

“Saldodipje is de enige aanbieder van mini leningen in Nederland. Het bedrijf heeft al meer dan 2 miljoen klanten mogen voorzien van krediet.”

– Rebecca Nunez | Product expert

1

Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★

8,7 / 10

Max. bedrag

€100 tot €500

Looptijd & JKP %

30 dagen

Gem. 6,17%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

2
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8,3 / 10

Max. bedrag

€500 tot €1.000

Looptijd & JKP %

45 dagen

Gem. 9,67%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

3
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

€1.100 tot €1.500

Looptijd & JKP %

62 dagen

Gem. 7,11%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Wellicht vind je dit ook interessant

Handige en actuele informatie tijdens je zoektocht naar de best passende kredietverstrekker.

Alternatieve leenvormen

Bekijk alternatieve leenvormen of vergelijk op basis van rentes, kenmerken en beoordelingen.