...

Vermogen van Jeff Bezos

We horen de naam Jeff Bezos de laatste tijd steeds vaker. Dankzij social media is deze persoon ondertussen een echte ster. Bij iemand die zo in de aandacht staat vraag je je toch af wat die persoon verdient. Dat is waar we hier antwoord op gaan geven. Wat is het vermogen van Jeff Bezos?

Wie is Jeff Bezos?

Wie wel eens online zit, kan er niet meer omheen. Jeff Bezos is overal. Als Ondernemer is het natuurlijk ook niet zo gek dat je in de spotlight staat. Sterker nog, het is noodzakelijk om nog meer werk te krijgen.
Het publiek lijkt geen genoeg te krijgen van wat Jeff Bezos allemaal doet. Elke keer als Jeff Bezos in het openbaar verschijnt zal dat breed uitgemeten worden in de roddelbladen. Berichten over het privéleven van Jeff Bezos, liefdesrelaties en andere perikelen zijn groot nieuws.

Andere bekendheden:

 

Wat is het vermogen van Jeff Bezos?

De meeste bekende mensen willen een deel van hun privéleven toch liever geheim houden. En dan met name het deel over hun inkomen en vermogen. Het is iets wat bekende mensen uit veiligheidsoverwegingen liever niet delen. Jeff Bezos heeft dan ook nooit uitlatingen gedaan over de verdiensten gemaakt met alle werkzaamheden. 

Toch kunnen we een schatting maken. Het geschat vermogen van Jeff Bezos is €161 miljard euro. Wat het werkelijke bedrag is, valt moeilijk te zeggen, maar als we alle werkzaamheden en bezit bij elkaar optellen komen we op dit bedrag uit.

FAQ over het vermogen en salaris van Jeff Bezos

Jeff Bezos is al een tijdje Ondernemer. Dit beroep heeft deze persoon geen windeieren gelegd. Jeff Bezos is ondertussen een bekende naam in Nederland. Dat levert natuurlijk alleen maar meer werk en geld op.

Jeff Bezos wil liever niet te veel kwijt over het vermogen. Toch kunnen we op basis van de werkzaamheden een schatting maken van het eventuele salaris en vermogen. Het vermogen van Jeff Bezos is geschat op €161 miljard euro.

  1. vermogen van
  2. Jeff Bezos

Bekijk ook het vermogen van: