...

Scooter leasen zonder BKR toetsing, wat zijn je mogelijkheden?

door | nov 30, 2019 | Geld lenen zonder BKR, Leningen

Een scooter leasen zonder BKR toetsing? Het wordt steeds populairder, steeds meer mensen betalen liever in stukjes dan in één keer het gehele bedrag. Gelukkig wordt het aanbod ook een stuk groter waardoor een scooter leasen met negatieve BKR ook geen problemen hoeft op te leveren. Heb je een minder goede maand maar zul je toch je scooter moeten vervangen of simpelweg een nieuwe moeten hebben? Dan is een scooter leasen zonder BKR check wellicht iets voor jou.
Lenen zonder papierwerk
 • Zonder BKR check
 • Geen papierwerk
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Mini-leningen tot €1.500,-
 • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

Krediet groep nederland
Lenen zonder papierwerk
 • Zonder BKR check
 • Geen papierwerk
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Mini-leningen tot €1.500,-
 • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

scooter leasen zonder bkr toetsing

In dit artikel zullen we alle ins- en outs over een scooter op afbetaling zonder BKR met je bespreken. Zo zijn er een aantal regels waar je je zeker aan moet houden. Scooter leasen zonder BKR registratie is dan ook niet volledig zonder risico’s. Lees snel verder!

Scooter op afbetaling of scooter leasen zonder BKR?

Scooter leasen zonder BKR maar jezelf nog niet helemaal goed ingelezen? Doe dit wel. Je kunt namelijk een scooter aanschaffen door middel van een afbetalingsregeling. Voordat je daadwerkelijk begint met de aankoop is dan het dan ook goed om te weten wat deze afbetalingsregeling dan precies inhoudt.

Scooter kopen op afbetaling zonder BKR toetsing

Er bestaat dan ook een verschil tussen het afbetalen en leasen van bijvoorbeeld een scooter. Laten we het verduidelijken. Een scooter kopen op afbetaling zonder BKR toetsing? Dit is zeker mogelijk maar wordt gezien als geld lenen in tegenstelling tot lease. Dit is ook logisch omdat een financiële partij het volledige aanschafbedrag al heeft betaald. Je betaalt dit terug inclusief een rente bedrag.

Hierdoor is een scooter kopen op afbetaling zonder BKR wat moeilijker dan dat je kiest voor scooter leasen met negatieve BKR. Dit wordt namelijk niet gezien als een lening maar als service. Doordat afbetalen een lening betreft wordt er vrijwel altijd naar je kredietwaardigheid gekeken. Een scooter leasen is dan ook op hele andere voorwaarden.

Lees ook: lening zonder BKR toetsing

Scooter op afbetaling zonder BKR, hoe werkt het?

Een scooter op afbetaling zonder BKR is geen hogere wiskunde en werkt vrij eenvoudig. Bij de keuze voor deze financieringsvorm wordt er een contract opgesteld met de dealer. Hierin staan alle belangrijke zaken besproken zoals rente, het afbetalingsbedrag en het termijn. Voortaan is het zelfs mogelijk om een scooter online te kopen op afbetaling.

 1. Kies de scooter naar jouw wens
 2. Vul het aanvraagformulier in
 3. Verzend de aanvraag
 4. Je ontvangt per post of mail een akkoord
 5. Stuur je offerte met handtekening terug naar de dealer/aanbieder
 6. Er wordt contact opgenomen over de levering of het afhalen van de scooter

Op het aanvraagformulier zullen de volgende zaken aan bod komen:

 • De betalingstermijn waarin je de scooter wil afbetalen (vaak 36, 48 of 72 maanden)
 • Het bedrag van de nieuwe scooter en eventuele accessoires
 • Eventuele inruilwaarde van huidige scooter
 • Eventuele inleg van eigen kapitaal

Wat je moet weten over een scooter op afbetaling zonder BKR check

Over de gekozen betalingstermijn betaal je maandelijks het vooruit betaalde bedrag inclusief rente terug. Goed om te weten is dat hoe kort de looptijd, hoe lager de kosten. De rente wordt berekend over het openstaande bedrag. Logischerwijs betaal je minder rente wanneer je sneller aflost.

Een voordeel van deze financieringsvorm die je zeker moet weten is dat je bij de meeste verstrekkers vroegtijdig en boetevrij mag aflossen. Vooral fijn wanneer je te maken krijgt met een meevaller en de rentekosten sterk wil laten dalen.

Ook zeker niet te vergeten is dat de lening verstrekker gedurende de betalingstermijn juridisch eigenaar is van de scooter. Het is dan ook nog niet jouw eigendom totdat je deze volledig hebt afbetaald. Voorkom roekeloos rijgedrag en zorg dat je scooter altijd voldoende is beveiligd tegen diefstal.

Daarnaast wordt er bij deze financieringsvorm vrijwel altijd gekeken naar je kredietwaardigheid. Een scooter op afbetaling zonder BKR wordt dan ook een stuk moeilijker. Je kunt in dit geval beter uitwijken naar de mogelijkheid om je scooter leasen zonder BKR.

Scooter leasen zonder BKR toetsing

Een scooter leasen zonder BKR toetsing is bij veel dealers van scooters mogelijk. Dit heeft te maken met het feit dat leasen onder andere voorwaarden valt. Anders dan bij het afbetalen van een scooter. Een scooter leasen wordt namelijk niet gezien als een lening maar als dienstenpakket dat je iedere maand afneemt. Een scooter leasen met negatieve BKR is dan ook vaak mogelijk omdat er geen kredietwaardigheidstest hoeft worden uitgevoerd.

Wel is het goed om te weten of de scooter na vooraf bepaalde termijn jouw eigendom wordt. In sommige gevallen wel, in sommige ook niet. Houd rekening met een kleine afkoopsom om de scooter daadwerkelijk je eigendom te maken.

Een scooter leasen zonder BKR check is dan ook vaak mogelijk en zeker het proberen waard. Ideaal voor de mensen welke niet de mogelijkheid hebben om een scooter op afbetaling zonder BKR af te sluiten.

Scooter leasen met negatieve BKR is mogelijk

Een negatieve BKR codering komt natuurlijk nooit goed uit. De hamvraag voor velen is dan ook; scooter leasen met negatieve BKR mogelijk of ook niet? Allereerst is het goed om te weten dat een scooter leasen met BKR toetsing ook bestaat voor je eigen financiële veiligheid. Denk dan ook goed na bij een negatieve codering of je de totale kosten van een scooter lease kunt betalen.

Maar inderdaad, een scooter leasen met BKR is mogelijk. De reden hadden we hierboven al kort besproken, je neemt namelijk een dienstenpakket af. Hierdoor wordt dit niet gezien als een lening. Kijk goed naar de voorwaarden welke dealers je meegeven. Een scooter leasen zonder BKR check is namelijk niet altijd zonder risico’s.

Wellicht ook interessant:

Rebecca Nunez

Auteur

Mijn naam is Rebecca Nunez, ik schrijf dagelijks over producten in de financiële sector. Tevens ben ik zelf actief in de aandelenmarkt. Naast de functie van auteur draag ik de verantwoordelijkheid van eindredacteur op deze website.

Laatst geüpdatet op: nov 30, 2019 @ 20:21

Geld lenen zonder BKR

“Saldodipje is de enige aanbieder van mini leningen in Nederland. Het bedrijf heeft al meer dan 2 miljoen klanten mogen voorzien van krediet.”

– Rebecca Nunez | Product expert

1

Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★

8,7 / 10

Max. bedrag

€100 tot €500

Looptijd & JKP %

30 dagen

Gem. 6,17%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

2
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8,3 / 10

Max. bedrag

€500 tot €1.000

Looptijd & JKP %

45 dagen

Gem. 9,67%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

3
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

€1.100 tot €1.500

Looptijd & JKP %

62 dagen

Gem. 7,11%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Wellicht vind je dit ook interessant

Handige en actuele informatie tijdens je zoektocht naar de best passende kredietverstrekker.

Alternatieve leenvormen

Bekijk alternatieve leenvormen of vergelijk op basis van rentes, kenmerken en beoordelingen.