...

Sonos huren

door | jul 23, 2022 | Huren | 0 Reacties

Wil je een Sonos huren en de beste plek vinden waar dit mogelijk is? Dan ben je hier bij Leningenhypotheek.com op de juiste pagina terecht gekomen. We hebben namelijk een vergelijking van online aanbieders beschikbaar waarbij het huren van Sonos mogelijk is. In onze vergelijking hebben we rekening gehouden met aanbieders die verschillende huurperiodes aanbieden. Zo kun je vaak kiezen voor een kortlopende huur periode, maar ook een Sonos huren voor een lange periode is natuurlijk mogelijk.
Huren bij de specialist Grover
 • Standaard 90% vergoed bij schadekosten
 • Huurproducten in perfecte staat
 • Keuze uit veel tech producten
 • Verlengen voor langere huurperiode mogelijk
 • Gratis terugsturen na de huurperiode
 • Altijd flexibel

★★★★: 8,7/10

Sonos huren? Bekijk nu de beste deal!

Verhuurpartijen vergelijken op basis van kosten, kenmerken en beoordelingen.
Krediet groep nederland
Lenen zonder papierwerk
 • Zonder BKR check
 • Geen papierwerk
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Mini-leningen tot €1.500,-
 • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

Hoe kun je een Sonos huren in Nederland?

Het huren van een Sonos is niet moeilijk meer. Selecteer het product dat je wilt huren bij een van de aanbieders die we vergelijken en maak je bestelling van je huurperiode online. Bij sommige aanbieders zoals Grover is een pre-order of het vastzetten van een huurperiode in de toekomst niet mogelijk. Heb je hier behoefte aan? Bekijk dan een van de andere huursites in onze vergelijking.

Zo werkt het:

 1. Selecteer de gewenste huurperiode. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen uit 1, 3, 6 of 12 maanden. Switchen naar een langere huurperiode is op ieder moment mogelijk, zo kunnen eventuele extra kosten voorkomen worden.
 2. Kies het product dat je graag wilt huren en plaats de bestelling, maak vervolgens een klantaccount en voldoe de betaling voor de eerste huurperiode.
 3. Het apparaat wordt vervolgens thuis afgeleverd, vanaf dit moment worden de kosten maandelijks gefactureerd voor zo lang de huurperiode duurt.
 4. Is de huurperiode afgelopen? Dan kun je kiezen om het product langer te huren of de huur te beëindigen door het te retourneren. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om uiteindelijk het apparaat aan te schaffen wanneer langer gebruik nodig is en dit voordeliger is.

Wat is slimmer, kopen of toch huren?

Je kunt er voor kiezen om een Sonos te kopen, het aanschaf bedrag moet dan direct of in termijnen betaald worden. Maar is dit altijd de beste oplossing? Wat als je bijvoorbeeld het apparaat maar een paar keer per jaar gaat gebruiken? Dan kan een Sonos huren voor een aantrekkelijke prijs misschien een betere optie zijn. Huren gaat gepaard met een paar grote voordelen ten opzichte van de eigen aanschaf van apparaten. We hebben er een aantal voor je opgesomd:

 • Installatie en service zijn gratis
 • Standaard vast huurbedrag per maand en geen rente
 • Voorzien van 100% service garantie

Wanneer begint en eindigt de huur van de Sonos?

De eerste betaling voor de huurperiode moet vaak voldoen worden tijdens het uitvoeren van je bestelling. Geen paniek, de huurperiode gaat pas van start wanneer je het product thuis in handen hebt. Zo betaal je dus niet voor dagen waar je het product nog niet ontvangen hebt. De terugkerende maandelijkse betalingsdatum wordt vastgesteld op basis van de leverdatum.

Heb je jezelf vergist en wil je het product toch langer huren? Dan is het altijd mogelijk om je huurperiode te verlengen bij de meeste aanbieders zoals Grover. Via de meeste aanbieders kun je dit allemaal snel regelen via een online portaal zodat je weinig tijd kwijt bent en weer snel aan de slag kunt.

In wat voor conditie is de gehuurde Sonos?

Wanneer je een Sonos gaat huren kun je er van uit gaan dat je een nieuw of zo goed als nieuw product geleverd krijgt. Aanbieders hebben standaard kwaliteitscontroles en voeren onderhoud uit zodat eerder verhuurde producten weer opnieuw en juist gebruikt kunnen worden. Ervaar je toch problemen tijdens het Sonos huren? Dan hebben de meeste aanbieders 100% service garantie die je problemen oplost.

Meest gestelde vragen

Heb je nog wat vragen? Dat snappen we, om deze reden hebben we een handig overzicht gemaakt met daarin de meest gestelde vragen. Ga snel op zoek naar je vraag en vind het antwoord:

Rebecca Nunez

Auteur

Mijn naam is Rebecca Nunez, ik schrijf dagelijks over producten in de financiële sector. Tevens ben ik zelf actief in de aandelenmarkt. Naast de functie van auteur draag ik de verantwoordelijkheid van eindredacteur op deze website.

Laatst geüpdatet op: aug 4, 2022 @ 17:48

Sonos huren vergelijken

“Saldodipje is de enige aanbieder van mini leningen in Nederland. Het bedrijf heeft al meer dan 2 miljoen klanten mogen voorzien van krediet.”

– Rebecca Nunez | Product expert

1

Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★

8,7 / 10

Max. bedrag

€100 tot €500

Looptijd & JKP %

30 dagen

Gem. 6,17%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

2
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8,3 / 10

Max. bedrag

€500 tot €1.000

Looptijd & JKP %

45 dagen

Gem. 9,67%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

3
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

€1.100 tot €1.500

Looptijd & JKP %

62 dagen

Gem. 7,11%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Sonos huren, hoe werkt dat?

Van plan om een Sonos te huren? Lees hiernaast hoe dit proces precies in zijn werk gaat of vergelijk direct het gehele aanbod door op de knop te drukken.

Uit welke huurperiodes kan ik kiezen?

Na het vergelijken van alle aanbieders en je keuze gemaakt te hebben kun je op de website van verhuurder de gewenste huurperiode kiezen. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen uit 1, 3, 6 of 12 maanden. Switchen naar een langere huurperiode is op ieder moment mogelijk, zo kunnen eventuele extra kosten voorkomen worden.

Moet ik direct betalen na een aanvraag?

Nadat je het product en huurperiode hebt gekozen kun je de bestelling gaan afronden. Dit doe je eenvoudig online middels je eigen klantaccount. In de laatste stap van de bestelling zul je de eerste huurperiode moeten betalen.

Wat gebeurt er na de eerste betaling?

Nadat je eerste betaling is gelukt wordt het apparaat of installatie zo snel mogelijk naar je adres verstuurd. Vanaf dit moment zal de verhuurder de kosten maandelijks factureren gedurende de gekozen huurperiode.

Wat gebeurt er als mijn huurperiode is afgelopen?

Het einde van de huurperiode in zicht? Je hebt een aantal opties waaronder het verlengen van de huurperiode. Wil je het product niet meer gebruiken? Dan kun je het huurcontract beëindigen door het product retour te sturen.

Wil je het product houden dan is dit ook mogelijk, je schaft het product dan aan tegen de restwaarde. Dit kan in sommige gevallen voordeliger zijn.

Wellicht vind je dit ook interessant

Handige en actuele informatie tijdens je zoektocht naar de best passende verhuurder.