...

Name It betaalopties in 2022

door | jul 20, 2022 | Achteraf betalen | 0 Reacties

Aan het zoeken naar een webshop met veel verschillende betaalmogelijkheden om achteraf te betalen? Zoek niet verder, bij Leningenhypotheek.com ben je op het juiste adres terecht gekomen. Ons team heeft een duidelijk overzicht gemaakt met alle opties om in termijnen te betalen. Op deze pagina gaan we het meer hebben over alle mogelijke betaalmethoden van Name It.
Huren bij de specialist Grover
 • Standaard 90% vergoed bij schadekosten
 • Huurproducten in perfecte staat
 • Keuze uit veel tech producten
 • Verlengen voor langere huurperiode mogelijk
 • Gratis terugsturen na de huurperiode
 • Altijd flexibel

★★★★: 8,7/10

Krediet groep nederland
Betaalmogelijkheden bekijken?

Achteraf betalen bij Name It

Je kunt bij Name It uit verschillende opties kiezen als het gaat om achteraf betalen. Zo zijn er voortaan erg veel verschillende betaalmogelijkheden op het internet. Hierbij moet je denken aan AfterPay, Capayable, Creditcard, Klarna, iDeal, Paypal en betalen op rembours. Daarbij heb je ook nog eens nieuwe betaalmogelijkheden zoals In3 en PayIn3 en natuurlijk niet te vergeten de oude vertrouwde acceptgiro. Meer lezen over dit onderwerp? Lees snel meer over achteraf betalen bij Name It.

In termijnen betalen bij Name It met mini lening

Ben je van plan om achteraf te betalen bij Name It, maar ben je niet helemaal tevreden over de betalingsmethodes die worden aangeboden? Dan heb je altijd nog de optie om te kiezen voor minikredieten om toch te slagen.

Kies je voor een minilening dan krijg je niet te maken met BKR toetsingen, zelfs als je een negatieve BKR-notering hebt zal hier geen rekening mee gehouden worden. Je krijgt de mogelijkheid om kleine bedragen tot 2000 euro te lenen. Hierbij worden minimale looptijden van 30 dagen gehanteerd en maximale looptijden van 90 dagen. Het heeft veel overeenkomsten met achteraf betalen, echter kies je nu voor krediet bij een andere aanbieder als Name It. Zie alle mogelijkheden om te beginnen met ? hier.

Achteraf betalen bij Name It met AfterPay

Het is mogelijk om bij Name It te betalen met AfterPay. Via AfterPay krijg je de optie om in termijnen te betalen, ook heb je daarbij 14 dagen de tijd om te betalen. Dit proces in gang zetten is net zo gemakkelijk als betalen met iDeal. Zo krijg je een digitale factuur met daarop alle betalingsgegevens, vervolgens heb je 14 dagen de tijd om het bedrag over te maken naar het rekeningnummer van Name It.

Heb je nog nooit gebruik gemaakt van AfterPay? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van achteraf betalen bij Name It tot een maximaal bedrag van 250 euro. Al wat vaker gebruik gemaakt van AfterPay bij Name It? Dan heb je de mogelijkheid om tot een maximaal bedrag van 400 euro te bestellen bij Name It.

In termijnen betalen bij Name It

In termijnen betalen bij Name It is ook een optie, er zijn zelfs verschillende manieren waaruit gekozen kan worden. Hierbij moet je denken aan betalingsmethoden zoals AfterPay, Capayable, Creditcard, Klarna, iDeal, Paypal en betalen op rembours. Het kan zelfs nog mogelijk zijn om te betalen op acceptgiro. Benieuwd geworden? Kijk dan snel verder en lees meer over in termijnen betalen bij Name It.

Betalen bij Name It met creditcard

Betalen met een creditcard bij Name It is mogelijk. Helaas is het in Nederland nog steeds niet mogelijk om bij alle fysieke winkels een betaling te doen met een creditcard, maar online gelukkig wel. Aan het gebruik van een creditcard zitten dan ook veel voordelen en betalen gaat vaak eenvoudig en snel door handige koppelingen met bijvoorbeeld PayPal.

Name It Klarna

Veel webshops bieden de mogelijkheid aan om met Klarna te betalen, helaas weten we niet precies of dit ook het geval is bij Name It op dit moment. Met Klarna betalen bij  Name It heeft veel overeenkomsten met betalen via AfterPay, hierbij ontvang je een digitale factuur met daarop betaalgegevens. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om de rekening te voldoen.

Bij Name It betalen met Paypal

PayPal is een populaire betalingsmethode in Nederland, het is dan ook mogelijk om met PayPal te betalen bij Name It. Door de koppeling is dit snel en eenvoudig geregeld. Log in, geef toestemming, en de betaling is rond. Je bestelling bij Name It is al bijna onderweg!

Betalen bij Name It met iDeal

IDeal is een betalingsmethode die door het overgrote deel van de Nederlanders wordt gekozen, het is ook niet voor niks al jaren een populaire betalingsoptie. Mede door alle handige bankkoppelingen heb je een betaling zo gedaan.

Je kunt dan ook met iDeal betalen bij Name It, wel moet je er rekening mee houden dat dit niet hetzelfde is als in termijnen betalen bij Name It, het bedrag wordt namelijk meteen van je rekening afgeschreven.

Rebecca Nunez

Auteur

Mijn naam is Rebecca Nunez, ik schrijf dagelijks over producten in de financiële sector. Tevens ben ik zelf actief in de aandelenmarkt. Naast de functie van auteur draag ik de verantwoordelijkheid van eindredacteur op deze website.

Laatst geüpdatet op: aug 1, 2022 @ 23:55

Opties vergelijken

“Druk op de knoppen voor een overzichtelijk resultaat van alle betaalmogelijkheden voor deze retailer.”

– Rebecca Nunez | Product expert

Start nu met achteraf betalen bij Name It

Na het lezen van deze informatie kun je met een gerust hart achteraf betalen bij Name It en kiezen voor de beste betaalmethode. Wil je toch nog even de verschillende opties langs elkaar leggen om zeker te zijn van je zaak? Druk dan op de knop hieronder!

Op welke manier kan ik achteraf betalen?

Je kunt bij de meeste retailers verschillende opties kiezen als het gaat om achteraf betalen:

 • AfterPay
 • Capayable
 • Creditcard
 • Klarna
 • Paypal

Daarbij heb je ook nog eens nieuwe betaalmogelijkheden zoals In3 en PayIn3 en de oude vertrouwde acceptgiro. 

Welk alternatief is er voor achteraf betalen?

Ben je op zoek naar een betaalmogelijkheid maar niet in de vorm van achteraf betalen? Wellicht is de minilening een uitkomst, daarbij kun je met deze leenvorm geld lenen zonder BKR toetsing.