...

BKR-registratie verwijderen kosten

door | aug 23, 2022 | Geld lenen zonder BKR

De BKR registratie verwijderen kosten zijn gratis, indien u geen dienstverlener in de hand neemt en de handelingen voor het verwijderen van een BKR registratie zelf uitvoert. Dit is hetzelfde principe als het zelf repareren van uw auto of het zelf afhandelen van een juridisch geschil met uw werkgever. Mits u hier verstand van heeft kunt u besparen op de BKR-registratie verwijderen kosten.

De meerderheid kiest voor expertise welke gemak, een verhoogde slagingskans en snelheid met zich meebrengt. De kosten om uw BKR registratie te laten verwijderen variëren tussen de €150,- en €1.500,- (eenmalig). Het verwijderen van uw persoonlijke codering is maatwerk en de totale kosten zijn sterk afhankelijk van de urenlast. In de algemene regel kunnen we stellen, hoe zwaarder de BKR codering, hoe hoger de BKR verwijderen kosten zullen uitpakken.

Lenen zonder papierwerk
 • Zonder BKR check
 • Geen papierwerk
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Mini-leningen tot €1.500,-
 • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

Krediet groep nederland
Lenen zonder papierwerk
 • Zonder BKR check
 • Geen papierwerk
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Mini-leningen tot €1.500,-
 • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

BKR registratie verwijderen kosten

BKR verwijderen kosten: laten of zelf doen?

De BKR verwijderen kosten zijn het in de meerderheid van de cases waard en raden wij het aan om dit te laten doen. Zelf doen is mogelijk maar kent een lage slagingskans. Een kleine fout in de procedure kan fataal zijn en het verschil maken tussen het wel en niet verwijderen van de aanwezige BKR-codering.

Wat zijn de voor- en nadelen van zelf proberen?

Zelf uw BKR registratie verwijderen kent meer nadelen dan voordelen. Mits u verstand heeft van deze materie kan het u kosten besparen, echter is de slagingskans aanzienlijk lager dan het laten doen. Denk daarbij ook aan uw eigen tijdsinvestering. Lenen zonder BKR kan een oplossing zijn wanneer uw leendoel niet te hoog ligt.

Voordeel

Het grootste voordeel is dat er geen BKR registratie verwijderen kosten in rekening worden gebracht door een gespecialiseerde partij. Echter kunnen we stellen dat de kosten sterk opwegen tegen de behaalde resultaten. Met name wanneer u uw BKR wil laten verwijderen door een rechter.

Nadelen

De nadelen zijn overduidelijk aanwezig wanneer u kiest om de procedure zonder assistentie in te gaan. We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

 • Uw tijdsinvestering
 • Bureaucratie
 • Lage slagingskans zonder gelijk
 • Toekomstig risico

Uw tijdsinvestering

Hebt u weinig tijd? De wet- en regelgeving omtrent BKR-registraties en coderingen is taai en ingewikkeld. Het uit te voeren onderzoek naar informatie en het uiteindelijke schrijven van brieven naar de aan te spreken kredietverstrekker(s) kosten flink wat tijd. Veel mensen wijken dan ook uit naar geld lenen met BKR toetsing.

Bureaucratie

Bureaucratie is het meest voorkomende probleem in de communicatie met kredietverstrekkers. Uit de praktijk kunnen we stellen dat u zonder assistentie niet ver komt en te maken hebt met gezegde: “Men wordt van het kastje naar de muur gestuurd”.

Lage slagingskans zonder gelijk

Consumenten staan niet sterk tegenover grote kredietverstrekkers. Ze zijn niet meegaand en weinig flexibel. Deze verstrekkers en banken profiteren van dit machtsverschil wat doorgaans leidt tot lege handen. De totale BKR codering verwijderen kosten zouden in het niet verdwijnen als u uw geïnvesteerde tijd terug zou rekenen in het geval van een weigering.

Toekomstig risico

Er geldt een toekomstig risico bij het weigeren van een verzoek. Heb je het zelf geprobeerd en wil je nadien deskundig advies inschakelen en het laten doen? Er is al een dossier opgemaakt met een beslissing, in 90% van de gevallen houden kredietverstrekkers vast aan deze beslissing.

BKR laten verwijderen kosten zijn het waard

De BKR-registratie verwijderen kosten zijn het waard en zorgen dat u minimaal profiteert van de 3 onderstaande punten:

 • Snelheid: deskundige partijen zijn voorzien van contactpersonen binnen de kredietverstrekkers
 • Succes: deskundige partijen weten de ins- en outs en wat succes oplevert
 • Geen stress: alles wordt uit handen genomen

Wat kost een BKR registratie verwijderen?

De kosten het verwijderen van een BKR registratie variëren tussen de €150,- en €1.500,-. De BKR-registratie verwijderen kosten worden bepaald op basis van de werklast die gemoeid gaat met de behandeling van uw dossier. Het verwijderen van een negatieve BKR codering is altijd maatwerk. Het tijdsverloop kan variëren tussen weken en jaren.

De meeste specialisten hanteren een gratis adviesgesprek om uw situatie in kaart te brengen en een kans van slagen te berekenen.

Alternatief voor het verwijderen van je BKR-codering

Vindt u de kosten BKR registratie verwijderen te hoog en bent u op zoek naar een alternatief? Allereerst is het slim om te kijken naar het doel, waarom wilt u de negatieve BKR registratie laten verwijderen?

Wanneer je geld wil lenen is het niet altijd nodig om te voldoen aan kredietwaardigheid checks. Heb je een leendoel met een kleine waarde dan is een minilening een goede oplossing.

Rebecca Nunez

Auteur

Mijn naam is Rebecca Nunez, ik schrijf dagelijks over producten in de financiële sector. Tevens ben ik zelf actief in de aandelenmarkt. Naast de functie van auteur draag ik de verantwoordelijkheid van eindredacteur op deze website.

Laatst geüpdatet op: aug 24, 2022 @ 01:01

Geld lenen zonder BKR

“Saldodipje is de enige aanbieder van mini leningen in Nederland. Het bedrijf heeft al meer dan 2 miljoen klanten mogen voorzien van krediet.”

– Rebecca Nunez | Product expert

1

Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★

8,7 / 10

Max. bedrag

€100 tot €500

Looptijd & JKP %

30 dagen

Gem. 6,17%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

2
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8,3 / 10

Max. bedrag

€500 tot €1.000

Looptijd & JKP %

45 dagen

Gem. 9,67%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

3
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

€1.100 tot €1.500

Looptijd & JKP %

62 dagen

Gem. 7,11%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Alternatieve leenvormen

Bekijk alternatieve leenvormen of vergelijk op basis van rentes, kenmerken en beoordelingen.