...

1100 euro lenen

door | sep 13, 2022 | Geld lenen zonder BKR, Leningen

1100 euro lenen en binnen 24 uur op je rekening? Dit is mogelijk met de minilening zonder BKR toetsing. Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je snel 1100 euro nodig hebt, denk aan een autoreparatie of het niet kunnen voldoen aan de energierekening. Met een negatieve BKR codering is het normaliter niet mogelijk maar een 1100 euro lening zonder BKR biedt hier oplossing.

Op deze pagina vind je alle informatie over 1100 euro lenen met handige tips en stappenplannen. Direct het aanbod bekijken? Neem een kijkje in de vergelijker voor de best passende 1100 euro lening.

Lenen zonder papierwerk
 • Zonder BKR check
 • Geen papierwerk
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Mini-leningen tot €1.500,-
 • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

1100 euro lenen vergelijken? Vind de beste deal!

Kredietverstrekkers vergelijken op basis van rentes, kenmerken en beoordelingen.

1100 euro lening vergelijken

“Saldodipje is de enige aanbieder van mini leningen in Nederland. Het bedrijf heeft al meer dan 2 miljoen klanten mogen voorzien van krediet.”

– Rebecca Nunez | Product expert

1

Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★★

8,7 / 10

Max. bedrag

€100 tot €500

Looptijd & JKP %

30 dagen

Gem. 6,17%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

2
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8,3 / 10

Max. bedrag

€500 tot €1.000

Looptijd & JKP %

45 dagen

Gem. 9,67%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

3
Krediet groep nederland

Binnen 24 uur op je rekening

★★★★

8 / 10

Max. bedrag

€1.100 tot €1.500

Looptijd & JKP %

62 dagen

Gem. 7,11%

BKR check

Nee

 €100 tot €1.500 euro krediet in 5 minuten
Meer dan 2 miljoen mensen zijn je voor gegaan

Geschikt met BKR notering & zonder papierwerk

Krediet groep nederland
Lenen zonder papierwerk
 • Zonder BKR check
 • Geen papierwerk
 • Binnen 24 uur op je rekening
 • Mini-leningen tot €1.500,-
 • Geen loonstrook benodigd

★★★★: 8,7/10

1100 euro lenen

Snel 1100 euro lenen zonder BKR toetsing, wat is daar nou het grote voordeel van? Iedereen heeft het vast wel eens meegemaakt in hun leven, je staat bij de kassa en wil een volle boodschappen kar afrekenen en plots krijg je de melding dat je te weinig saldo op je bankrekening hebt staan. Dat wil niemand overkomen natuurlijk.

Helaas komt het vaak voor dat je nog aankopen moet doen aan het einde van de maand wanneer de bankrekening vaak al wat minder vol is, dit voelt vaak benauwend. Gelukkig is het de afgelopen jaren een stuk gemakkelijker geworden dit te verhelpen, 1100 euro lenen in termijnen terugbetalen is voortaan zo geregeld!

1100 euro lenen | update: september 2022

De economische crisis die het COVID-19 virus veroorzaakt is natuurlijk groot en zal sommigen in deze samenleving diep raken in de portemonnee. De kans is aanwezig dat veel huishoudens in acute geldproblemen komen en zullen misschien meer krediet gaan afsluiten.

Daarom vindt de overheid het belangrijk om nu extra te letten op verantwoorde kredietverlening waarbij rekening wordt gehouden met de omstandigheden. Een verlaging van de maximale kredietvergoeding per jaar (oftewel de rente per jaar) is daarvoor een simpele tijdelijke mogelijkheid. Meer weten? Bekijk dan alle mogelijkheden voor 1100 euro lenen met lagere rente!

Verlaging maximale rente van 14 naar 10 procent

Minister Hoekstra van Financiën verlaagt daarom binnenkort het maximale rentepercentage op kopen op afbetaling of roodstaan. De minister vroeg het Nibud om advies om deze maatregel zo effectief mogelijk in te zetten. De maximale rente op krediet daalt van 14 naar 10 procent. Het gaat voorlopig om een tijdelijke verlaging.

 • De nieuwe maximale rente van 10% per jaar geldt voor nieuwe kredieten die afgesloten zijn na 10 augustus 2020 tot en met 1 maart 2021. De maatregel kan hierna nog met maximaal 6 maanden worden verlengd.
 • NIEUWE UPDATE: het ministerie van Financiën verlengt de tijdelijke renteverlaging op kopen of afbetaling of rood staan. Het rentepercentage blijft tot 1 september 2021 maximaal 10%.

Vanwege een nieuwe wet in Nederland mag de maximale rente voor 1100 euro leningen niet meer dan 10% zijn, geld lenen zonder BKR trekt dan ook sterk aan. Zodoende verandert Saldodipje de rente om hier aan te voldoen. De rente op leningen veranderd naar minimaal 8,86% en maximaal 9,86%.

Meer weten? Bekijk dan direct alle mogelijkheden om 1100 euro lenen met lagere rente snel te regelen.

KredietverlenerStortingLooptijdBedragAanvragen
Binnen 24 uur30 dagen€100,- tot €500,-
Binnen 24 uur45 dagen€600,- tot €1.000,-
Binnen 24 uur62 dagen€1.100 tot €1.500,-
Binnen 24 uur4 maanden€1.600 tot €2.500,-

Waarom 1100 euro lenen?

1100 euro lenen kan in een aantal gevallen uitmuntend uitkomen. Denk maar eens aan je eigen ervaringen, wellicht is het jou namelijk al eens overkomen. Je staat in de winkel of wil contant geld opnemen, het piepje of zoemer van de betaalautomaat gaat af, direct stijgt het stressgehalte.

Het saldo is niet toereikend. Op dit moment is het de ideale oplossing waarmee je een hoop gedoe en veel pech kunt voorkomen. In dit geval zijn we blij dat geld lenen zonder BKR toetsing bestaat.

1100 euro lenen met spoed kan vaker goed uitkomen. Het einde van de maand is weer bijna in zicht, maar de nodige aankopen moeten nog steeds gedaan worden. Geen stress, met de zekerheid van het aankomende salaris is dit niets om je druk over te maken. Lees snel verder om alles te weten te komen over dit financiële product.

Is snel 1100 euro lenen eenvoudig en zo geregeld?

Hierboven hebben we al verteld dat 1100 euro lenen tegenwoordig gemakkelijk en snel geregeld is. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar kredietverstrekker Saldodipje. Met deze kredietverstrekker ben je zeker van een veilige mini lening, dit is dan ook hun bestaansrecht. Je hebt dus geen last van een langdurige BKR check tijdens de aanvraag.

Wil je bijvoorbeeld vandaag nog lenen? Dan weten wij zeker dat Saldodipje je met een geschikt bedrag uit de brand kan helpen. Ideaal als je wasmachine stuk gaat of snel wat extra geld nodig hebt als voorschot op je maandelijkse salaris. Kies de looptijd en het bedrag dat je wilt lenen en je ziet in één oogopslag wat de mogelijkheden zijn.

Wacht niet te lang en profiteer van de maximale 10% rente in plaats van 14%, dit is een tijdelijke verplichte verlaging

Wil je gebruik maken van dit financiële product? We raden het je aan om het aanwezige aanbod met elkaar te vergelijken. Let hierbij op de volgende aandachtspunten:

 • Looptijd
 • Totale leenbedrag
 • Rente & Jaarlijkse Kosten Percentage

Bij deze leenvorm ontvang je het geld binnen 24 uur op je rekening. Momenteel is er één aanbieder actief met spoedleningen, dit is Saldodipje

Klinkt dit als een oplossing en wil je graag meer weten over deze leenvorm? Lees dan snel verder op deze pagina om er direct meer over te weten te komen, te vergelijken en je 1100 euro lening aan te vragen!

Mini leningPersoonlijke lening
Minimaal leenbedrag€100,-€2.000,-
Maximaal leenbedrag€2.500,-€50.000,-
Minimale looptijd30 dagen3 jaar
Maximale looptijd4 maanden10 jaar
Verwerkingstijd24 uur7 – 60 dagen
Aanvraagprocedure3 minuten1 tot 2 uur
BKR toetsingNeeJa
Gratis offerte

Wanneer is 1100 euro lenen zonder BKR voor jou geschikt?

1100 euro lenen zonder BKR toetsing komt steeds vaker voor. De meeste huishoudens hebben vandaag de dag te maken met hoge vaste lasten, als hier dan vervelende onverwachte kosten bijkomen is het soms lastig om alle rekening te kunnen blijven betalen. In de meeste gevallen neemt dit stress met zich mee wat niet wenselijk is, en dat kunnen wij goed begrijpen.

Wanneer je jezelf niet zorgen hoeft te maken over jouw financiën is dit erg fijn, soms heb je maar 1100 euro extra nodig bovenop je salaris om toch wat gemakkelijker rond te kunnen komen.

Het kan zomaar eens voorkomen dat je graag even snel er tussenuit wilt gaan, maar dat je helaas nog 5 dagen moet wachten totdat jouw salaris wordt gestort. In deze situatie is 1100 euro lenen binnen 10 min een geweldige oplossing. Het geld staat vaak namelijk al binnen 24 uur op je betaalrekening.

Er zijn natuurlijk nog meer redenen

Er zijn meerdere redenen waarom het mogelijk is om snel 1100 euro lenen te overwegen. Je kunt bijvoorbeeld een geweldig mooie televisie in de aanbieding hebben zien staan, maar helaas moet je nog twee dagen wachten totdat jouw salaris wordt gestort.

De mini lening is dan een geweldige oplossing om de televisie alsnog te kunnen kopen, let er wel op dat je altijd genoeg financiële ruimte hebt om de rente en het geleende bedrag terug te betalen.

We kunnen nog wel even doorgaan over wanneer het mogelijk is om 1100 euro te lenen. Hierbij moet je denken aan het kopen van een cadeau voor de verjaardag van je kinderen, erg handig als je dus net wat te kort komt. Het gebruik van deze leenvorm is in dit geval ook een mogelijkheid, bij leenbedragen van 1100 euro wordt er namelijk geen BKR toetsing uitgevoerd. Daarnaast zal Saldodipje hier niet om vragen.

Snel 1100 euro lenen zonder papierwerk: de terugbetaling

Kies je voor 1100 euro lenen zonder BKR? Dan is het is natuurlijk belangrijk om te weten hoe lang je de tijd hebt om de lening terug te betalen. Net als bij iedere andere leenvorm die het geleende bedrag inclusief rente terug betaald te worden aan de kredietverlener. Bij Saldodipje heb je de keuze uit meerdere looptijden:

 • 30 dagen (1 maand)
 • 45 dagen (1,5 maand)
 • 61 dagen (2 maanden)
 • 122 dagen (4 maanden)

Zoals je ziet gaat de keuze voor een dergelijke leenvorm gepaard met relatief korte looptijden. Bij de keuze voor de looptijd is er nog een andere factor om rekening mee te houden, namelijk of je een bestaande of nieuwe klant bent bij Saldodipje.

1100 euro lenen en in termijnen terugbetalen

1100 euro lenen in termijnen betalen is mogelijk bij kredietverstrekker Saldodipje, doorgaans kun je het totale bedrag in 2 termijnen voldoen. Echter kan het volgende vraagstuk belangrijk zijn wanneer je graag flexibelere voorwaarden geniet; ben je een nieuwe of bestaande klant? Nieuwe klanten worden vaak onderworpen aan maximale looptijden en leenbedragen. We zullen hieronder voor je verduidelijken hoe dit precies in zijn werk gaat:

 • Bij de keuze voor 1100 euro lenen met spoed wordt er in de meeste gevallen een looptijd van maximaal 45 dagen gehanteerd.
 • Voor €1100,- kan de maximale looptijd oplopen naar 62 dagen. Dit is afhankelijk van de historie die je hebt met Saldodipje.

Heb je een positieve relatie met de kredietverlener? Dan zijn ze vaak coulanter met betrekking tot de looptijd. De minimale looptijd voor 1100 euro lenen is 45 dagen, dit is 15 dagen langer dan de minimale looptijd die veel kredietverstrekkers hanteren.

Zorg er altijd voor dat je binnen deze termijn over genoeg financiële middelen beschikt om deze binnen de looptijd te betalen, houd ook rekening met de te betalen rente.

Maximaal leenbedrag voor nieuwe klanten

Ben je nog op onderzoek uit en heb je nog nooit krediet geleend? Dan kan het zijn dat er een maximaal te lenen bedrag wordt opgelegd. Ga je 1100 euro lenen, dan kunnen we bijna met alle zekerheid zeggen dat dit mogelijk is. Met name wanneer nieuwe klanten de keuze maken voor een hoger leenbedrag wordt er gebruik gemaakt van een maximaal leenbedrag.

Nieuwe klanten kunnen doorgaans bij hen eerste aanvraag maximaal tussen de 600 & 800 euro lenen.

Ben je al langer klant en heb je laten zien dat je netjes op tijd kunt terugbetalen, dan kun je vaak al snel het gehele maximale bedrag van €1.500 lenen.

Het maximum bedrag wordt aangehouden voor nieuwe klanten om risico te beperken aan beide kanten. De lener heeft meer veiligheid en de kredietverstrekker loopt een stuk minder risico op wanbetaling na de looptijd.

Wat kost 1100 euro lenen vandaag?

1100 euro lenen gaat gepaard met kosten in de vorm van rente. Naast de rentekosten voor een mini lening is voor de totale kosten ook de looptijd een belangrijke factor. Een minimale looptijd van 30 dagen is altijd gegarandeerd. De maximale looptijd is 4 maanden, echter kun je deze looptijd niet altijd kiezen, pas vanaf bepaalde (hoge) bedragen.

€11,50 rente kosten

De kosten van van deze leenvorm worden na de looptijd met een factuur naar je opgestuurd, hierop is ook het totaal te betalen rente bedrag te vinden. De rente is door overheidsingrijpen op maximaal 10% gezet, dit geldt ook mini leningen met een relatief korte looptijd van 30 dagen. We verduidelijken het hieronder voor je.

Leen je €1100,- en kies je voor een looptijd van 45 dagen betaal je €11,50 aan rentekosten. Dit betekent dat je een kleine €0,25 cent per dag betaald over het geleende bedrag, de rente is namelijk vastgesteld op maximaal 10%. Aan de einde van de looptijd dien je €1111,50 af te betalen aan de kredietverstrekker.

Zoals je ziet is het lenen van 1100 euro niet duur, zorg dat deze kosten zo laag blijven door de afgesproken financiële voorwaarden na te komen. Met name het te laat terug betalen zorgt voor hoge rentekosten.

Voorkom onnodige kosten

Bij snel 1100 euro lenen zonder BKR toetsing verwacht je geen papierwerk, echter moeten er wel wat gegevens worden verzonden naar de kredietverstrekker. Maak je niet druk, dit zijn geen gegevens die refereren naar bijvoorbeeld bestaande BKR coderingen.

Het betreffen je persoonlijke garantstellingsdocumenten welke binnen 14 na uitbetaling aangeleverd dienen te worden bij jouw kredietverstrekker.

Maar waarom is dit belangrijk? Nou, wanneer je dit niet binnen 14 dagen doet, kan het zijn dat de kredietverstrekker een boete in rekening brengt. Hier zit niemand op te wachten, doe dit dus altijd binnen de gestelde tijd. We raden je aan om een agendapunt of alarm in te stellen op bijvoorbeeld je telefoon toestel.

Kun je meer dan 1100 euro lenen?

In dit artikel hebben we ons gefocust op 1100 euro lenen, maar natuurlijk is het ook mogelijk om hogere bedragen te lenen. Om het wat gemakkelijker voor je te maken hebben we verschillende pagina’s aangemaakt met de verschillende leenbedragen zoals:

Op deze pagina’s gaan we per bedrag dieper in op bijvoorbeeld de kosten, mogelijke looptijden en nog veel meer!

Waar kan ik 1100 euro lenen zonder gedoe?

Je kunt momenteel bij één kredietverlener in Nederland 1100 euro lenen zonder BKR toetsing en gedoe, dit is de aanbieder Saldodipje.

De aanvraag is zo geregeld, maar desalniettemin is het belangrijk dat je weet waar je precies aan toe bent. Hieronder leggen we in overzichtelijke stappen uit hoe het aanvragen in zijn werk gaat:

 1. Bekijk de vergelijker en start de gratis aanvraag;
 2. Je wordt doorgestuurd naar een veilige pagina van de kredietverstrekker Saldodipje;
 3. Selecteer de gewenste looptijd en leenbedrag;
 4. Upload je ID-document in de gegarandeerd veilige omgeving;
 5. Vul je persoonsgegevens in;
 6. Verifieer je bankrekening (om de plek van storten te verifiëren);
 7. Je aanvraag wordt succesvol via een beveiligde verbinding naar Saldodipje verstuurd.

Druk op de knop hieronder om direct doorgestuurd te worden naar de beveiligde pagina van Saldodipje, 1100 euro lenen was nog nooit zo eenvoudig.

Meest gestelde vragen

Waar kan ik 1100 euro lenen?

Je kunt momenteel bij één betrouwbare kredietverstrekker 1100 euro lenen in Nederland. Dit is de 100% betrouwbare Saldodipje. Bij deze partij is het mogelijk om een 1100 euro lening af te sluiten zonder BKR toetsing. Hiermee vermijd je huidige en nieuwe BKR coderingen.

Hoe kan ik 1100 euro lenen?

1100 euro lenen is gemakkelijk en doe je volledig online. Na het vergelijken van het aanbod wordt je doorgestuurd na de beveiligde pagina van de kredietverstrekker. Hier doe je vervolgens de aanvraag:

Stap 1: selecteer de gewenste looptijd en leenbedrag;
Stap 2: upload je ID-document in de gegarandeerd veilige omgeving;
Stap 3: vul je persoonsgegevens in;
Stap 4: verifieer je bankrekening (om de plek van storten te verifiëren).

Nadat je deze stappen hebt doorlopen op de website van de kredietverstrekker wordt de aanvraag via een beveiligde verbinding naar Saldodipje verstuurd. Het leenbedrag staat binnen 24 uur na goedkeuring op je rekening. Klik hier om te worden doorgestuurd naar de beveiligde aanvraag pagina van Saldodipje.
Rebecca Nunez

Auteur

Mijn naam is Rebecca Nunez, ik schrijf dagelijks over producten in de financiële sector. Tevens ben ik zelf actief in de aandelenmarkt. Naast de functie van auteur draag ik de verantwoordelijkheid van eindredacteur op deze website.

Laatst geüpdatet op: sep 13, 2022 @ 23:01

1100 euro minilening aanvragen

Wil je een 1100 euro lening aanvragen en weten hoe dit werkt? We hebben hier rechts in het kort beschreven hoe dit precies in zijn werk gaat.

Leenbedrag en looptijd

Op de website van de kredietverstrekker zal je allereerst het gewenste leenbedrag en looptijd moeten kiezen. Vrijwel iedere partij beschikt over een bereken tool of kostenoverzicht om de totale kosten inzichtelijk te maken.

Kies hier je gewenste bedrag en looptijd

Upload je ID-document

Na het kiezen van je leenbedrag en gewenste looptijd kun je de aanvraag officieel starten. Een offerte aanvraag kost geen geld en is vrijblijvend. De kredietverstrekker zal je identiteit willen verifiëren met de in te vullen gegevens, hiervoor moet je een geldig ID-document uploaden.

Het uploaden van deze gegevens gebeurt altijd in een veilige omgeving op de website van de kredietverstrekker. Je ID uploaden doe je hier.

Vul je gegevens in

Na het uploaden van een geldig ID-document is het tijd voor de persoonlijke gegevens. Deze gegevens laat je in een veilige omgeving achter bij de kredietverstrekker.

Klik hier.om je aanvraag gegevens in te vullen

Bankrekening verfiëren

De laatste stap in de aanvraag is het verifiëren van je bankrekening. Dit gaat volledig online en is mogelijk met iedere bank in Nederland. De kredietverstrekker wil ook hiermee verifiëren dat ze met de juiste persoon te maken hebben, daarnaast willen ze weten waar het leenbedrag gestort moet worden.

Alternatieve leenvormen

Bekijk alternatieve leenvormen of vergelijk op basis van rentes, kenmerken en beoordelingen.

Wellicht vind je dit ook interessant

Handige en actuele informatie tijdens je zoektocht naar de best passende kredietverstrekker.